Szolgáltatást bővít a BKIK

Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi, illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az ELFOGAD gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Díjmentes fogyasztóvédelmi tanácsadás a vállalkozások kötelezettségeiről
Tovább bővíti ingyenes szolgáltatásai körét a BKIK 2020. január 1-jétől!

Bármelyik budapesti vállalkozás igénybe veheti 2020. január 1-jétől a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara új fogyasztóvédelmi szolgáltatását! Személyes tanácsadás szerdánként, de e-mailben ugyanúgy feltehetik fogyasztóvédelmi kérdéseiket a vállalkozások a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

E-kereskedelem, árfeltüntetés, fogyasztói panaszkezelés – a vállalkozásoknak folyamatosan lépést kell tartaniuk az akár napi szinten változó fogyasztóvédelmi előírásokkal. 2020. január 1-jétől már ebben is segítséget nyújt számukra a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara. Bővülő szolgáltatásai körében ingyenesen nyújt fogyasztóvédelmi tanácsadást, tájékoztatást a budapesti vállalkozások számára.

A szolgáltató kamara felelős szerepét tovább erősítve - és építve a megújult vezetés által elért rendkívül pozitív eredményekre - bővíti portfólióját a BKIK a vállalkozások érdekében. A gazdálkodó szervezetek ugyanis nem mindig vannak tisztában az őket terhelő fogyasztóvédelmi kötelezettségekkel, vagy egész egyszerűen nincs idejük a jogszabályok útvesztőjében kutatni. Az is nehézséget okozhat a kereskedők számára, hogy nem tudják, kihez forduljanak fogyasztóvédelmi állásfoglalásért, tájékoztatásért, és egyáltalán mitévők legyenek, ha egy fogyasztóvédelmi ellenőrzésről kapnak tájékoztatást.

A fogyasztóvédelmi tájékoztatással, szaktanácsadással szemben támasztott elvárások fokozatosan nőttek és nőnek. Több más szolgáltatással együtt a BKIK e területen is lépést tart.
A vásárlói kedv és fogyasztás ugyanis folyamatosan nő, párhuzamosan a digitalizációval és az internetes kereskedelem fokozatos térnyerésével, de szintén igaz ez a hagyományos bolti vásárlásra. Ez pedig viták táptalaja lehet a fogyasztók és vállalkozások között. Kiemelt jelentőséggel bír, hogy a kereskedők tisztában legyenek a rájuk vonatkozó kötelezettségekkel, mert így tanúsíthatnak fogyasztóbarát és jogkövető magatartást, megtartva vevőiket és azok bizalmát.

Biztosítjuk ezért a vállalkozások részére, hogy fogyasztóvédelmi szolgáltatás keretében tanácsot, tájékoztatást kapjanak a fogyasztóvédelmi kötelezettségeikről. Érezni fogják, számukra segítséget nyújt a BKIK és újabb terhet vesz le a vállukról. Lesz már kihez fordulniuk fogyasztóvédelmi kérdésekben, és számíthatnak a kamarára e téren is.

CÉGHÍREK
          
        
 ÖSSZES CÉGHÍR

 

ESEMÉNYEK 

     
    
 
Sajnáljuk, nincs ilyen eseményt.
Az összes esemény megtekintése
    

  

LEGFRISSEBB VIDEÓK 
         
ÖSSZES
       

 

KERESÉS 
         
  • Csak a profilképet feltöltött tagok
  • Egyezés az összes feltétellel
  • Egyezés bármely feltétellel