Rólunk

Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi, illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az ELFOGAD gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

 

A KKV-Direct a mikro-, kis- és közepes vállalkozások kapcsolati és üzleti platformja.

 

 

 

  

kkvdirect 120A regisztrált vállalkozások olyan saját mini-web-oldalt ( profil-oldalt ) alakíthatnak ki saját kezűleg amelynek adataival részletesen bemutathatják vállalkozásukat az érdeklődő külső felhasználóknak, illetve a többi résztvevő vállalkozásnak. A feltöltött adatokat minden informatikai tudás nélkül lehet bővíteni vagy változtatni, így folyamatosan napra készen tartható a vállalkozás minden adata. A rendszer sokféle lehetőséget biztosít arra, hogy bármely tag megfelelően prezentálhassa tevékenységét fotók, közösségi hozzászólások és pinek formájában, az aktuálisan feltöltött anyagokkal folyamatosan a felhasználók és a többi vállalakozó ”szeme előtt” lehet.

A rendszer minden tag számára ingyenesen biztosítja a részvételt elegendő lehetőséggel arra, hogy minden egyes vállalakozás megfelelő módon tudja bemutatni tevékenységét és fejlődését.

A KKV-Direct másik fontos célja leegyszerűsíteni a vállalkozások közötti kapcsolat létrehozását és ezzel elősegíteni az egymás közötti új üzleti lehetőségek létrejöttét.

A KKV-Direct a nagyobb vállalkozások igényeire is felkészült, a VIP szolgáltatás-csomagban a rendszer alap-szolgáltatásai mellett olyan plusz lehetőségek szerepelnek, mint a saját ( nyílt, zárt vagy titkos ) csoport létrehozása, céghírek és videók korlátozás nélküli gyakoriságú feltöltése, szavazások létrehozás és további modulok használata.

A KKV-Direct rendszer rendkívül rugalmas felépítésének köszönhetően készen áll a nagyvállalatok igényeinek kielégítésére belső kommunikációs felületként, ahol a vállalati kommunikációs elvárások szerint szükséges felépítés és egyedi megjelenés is megvalósítható.

Bármely felmerülő kérdésével kapcsolatban szívesen áll az Ön rendelkezésére a KKV-Direct fejlesztő és üzemeltető csapata. Kérdéseit közvetlenül a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre küldheti, munkatársunk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot.