BPR Europe kft's profil

Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi, illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az ELFOGAD gombra. Részletesebb információ az "Adatvédelmi szabályzat" menüpontban található.

Sajnáljuk, nincs ilyen eseményt.
Az összes esemény megtekintése
Nincsenek fényképek
 • Szervezeti adatok

 • Szervezet neve
  BPR Europe kft
 • Vállalkozás neve
  BPR Europe kft
 • Termékek
  egyedi kézműves ajándéktárgyak
  Artiroka, Mesedoboz
 • Bemutatkozás
  A BPR Europe kft 1992. évben alakult Budapest Reklám Szolgáltató néven és fő tevékenysége Budapest főváros marketing és kommunikációs szolgáltatásainak ellátása volt. 1998. évben a társaság európai képviseleti irodát létesített Brüsszelben. Ennek révén a csoporthoz került az ingatlan üzletág, amely nemcsak ingatlan értékesítést és fejlesztést, hanem komplex létesítménygazdálkodást is tartalmaz.

  2011. évtől a társaság a marketingszolgáltatások mellett komplex gazdasági tanácsadással, hitelközvetítéssel, finanszírozás szervezéssel és pályázatok előkészítésével is foglalkozik.

  2012. évben kinyílt a MESEDOBOZ és a korábbi könyvkiadási tevékenység mellett egyre több a szabadidős tevékenységekkel kapcsolatos szolgáltatásunk, mint például rendezvények, nyaralások szervezése. Ezzel a BRP Europe egy családi szolgáltató társasággá alakult, amely és tervezzük egy webáruház megnyitását is a közeljövőben.

  2013. év során a BPR Europe megalkotta a MAGNETING fogalmat a marketing és reklám új szakterületét. A MAGNETING mint új marketing fogalom és eszközrendszer a BPR Europe szellemi termékeként a merchandising fogalomköréhez hasonló átütően új marketing és kommunikációs vonalat jelent. Ugyancsak ez évtől indult el a társaság gazdasági mediációs irodája.

  2014. évtől a társaság újra foglalkozik a hazai fejlesztésű elsősorban a hulladékhasznosításra kidolgozott és a zöld energiák termelését elősegítő technológiák hasznosításával, az ezek mögött álló szabadalmak és know-how –k értékesítésével és ezek széles körű megvalósítását célzó nemzetközi vállalkozások szervezésével és létrehozásával. Tanácsadó tevékenységünkben továbbra is kiemelt helyen szerepel a gazdasági mediáció és a pályázati tanácsadás és előkészítés, ami ettől az évtől elsősorban a közvetlen brüsszeli elbírálású pályázatokra fókuszál.

  Természetesen továbbra is legfontosabb számunkra a megbízható minőség és a garantált szolgáltatás minden területen és örömmel várjuk partnereink jelentkezését.
 • Szolgáltatások
  gazdasági tanácsadás technológia transzfer műszaki fejlesztés egyedi kézműve termékek gyártása eladása